Loading...
Home 2018-04-18T08:50:15+00:00

Welkom bij Palm – Tuin- en Parkmachines

Palm Tuin- en parkmachines levert u de meest uiteenlopende soorten tuinmachines voor elke klus. Wij leveren zowel aan particulieren als aan professionals in de groensector. Nieuwe machines worden uiteraard geleverd onder fabrieksgarantie. Door onze kennis op dit gebied kunt u rekenen op een deskundig advies om u bij uw keuze te ondersteunen. Daarnaast kunt u van Palm Tuin en Park een uitstekende service verwachten.

  • Reparatie van tuin- en parkmachines alle merken
  • Verkoop van tuin- en parkmachines
  • Verhuur van diverse machines
  • Onderhoud (winter)
  • Verkoop en inkoop van diverse occasions.

Referenties

Ik ben zeer vriendelijk geholpen door Gunther voor een aankoop van een zitmaaier. Hierbij heeft hij eerst gekeken welke wensen we hadden, en daarbij een een aansluitend advies gegeven. Ook het onderhoud wat aan de machine gepleegd wordt is zeer goed.
Piet Derksen, Hovenier Derksen
Ons nieuwe hoveniersbedrijf had zo snel mogelijk diverse machines nodig. We zijn goed op weg geholpen met een paar goed onderhouden occasions. Dankzij het directe contact hebben wij binnen 3 dagen de machines kunnen ophalen, waardoor we meteen bij een nieuwe klant aan de slag konden.
John Klaassen, Hovenier Klaassen
Voor ons gazon hadden we een goede bladblazer en grasmaaier nodig. samen met Palm zijn we tot een oplossing gekomen waarbij we een robot grasmaaier hebben aangeschaft, welke we in de winter kunnen brengen voor onderhoud.
Peter Hermans, Particulier

Bel mij terug

Naam

Telefoonnummer