Service, onderhoud en lease

Autobedrijf Palm repareert en onderhoudt alle merken auto’s. In onze kleinschalige garage kunnen wij klant- en servicegericht werken tegen scherpe tarieven. Ook voor onderhoudsbeurten, APK-keuringen en dergelijke kunt u bij ons terecht. Wij vinden uw veiligheid een belangrijke zaak en controleren uw wagen zeer zorgvuldig. Tevens ontvangt u van ons een eerlijke advies en overleggen wij altijd met u alvorens tot actie over te gaan.

Autobedrijf Palm is een onafhankelijk universeel autobedrijf aangesloten bij de BOVAG.

Bij reparatie of onderhoud van uw auto kunnen wij u vervangend vervoer aanbieden. De eerste drie dagen is dit €12,50 per dag, voor meer dan drie dagen is er een verhuurtarief. Bij schade is er per voorval een eigen risico van €300,-.

Brandstof vol mee = vol terug

Autobedrijf Palm repareert en onderhoudt alle automerken, tot een maximum gewicht van 3500 kilo.
U kunt altijd snel bij ons terecht, ook voor een vrijblijvende prijsopgave.
Voor elk type auto geeft de fabrikant een onderhoudsschema op. Als onafhankelijk autobedrijf beschikken wij ook over deze schema’s. Als u uw auto onderhoudt volgens dit schema gaat de auto langer mee, komt u niet voor ongewenste verassingen te staan en weet u zeker dat u veilig de weg opgaat. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het tijdig verversen van de olie, het onderhouden van de remmen (zie foto’s) en het vervangen van de distributieriem.

Aanhangeronderhoud

Uw aanhanger verdient ook onderhoud, zeker wanneer hij veel gebruikt wordt. Ook hiervoor verlenen wij service. Wij kunnen kleine aanpassingen uitvoeren. Meer informatie over onderhoudswerkzaamheden of onderdelen kunt u aanvragen door contact met ons op te nemen.

Indien uw motor of andere electrische componenten van uw auto niet meer werken zoals het hoort, dan slaat de boordcomputer een foutmelding op. Naargelang de ernst van de storing, gaat er een ‘check engine’-ledje branden in het dashboard. Uiteraard zijn er foutmeldingen die niet ernstig genoeg zijn om het ledje te doen oplichten, maar de fouten kunnen invloed hebben op het rijgedrag van uw auto. Door regelmatig de foutcodes te laten uitlezen en waar nodig op te volgen, bent u er zeker dat uw auto u in optimale omstandigheden naar uw plaats van bestemming brengt.
Even een misverstand rechtzetten. Veel verzekeraars verwijzen u naar gespecialiseerde bedrijven voor schadeherstel. Daarbij lijkt het vaak alsof dit uw enige keuzemogelijkheid zou zijn. Maar vindt u het wel zo prettig om naar een bedrijf gestuurd te worden dat u helemaal niet kent en waar men u niet kent? U bent dan ook niet verplicht dat te doen.

U zet de auto bij ons neer, krijgt eventueel vervangend vervoer en wij doen de rest. Wij kennen u en uw auto immers! En de schadepenningen? Die worden door de verzekeraar gewoon uitgekeerd. Maakt u zich niet ongerust.

Grofweg kennen we twee soorten onderhoudsbeurten, de kleine- en grote beurt. Bij de kleine beurt worden de meest essentiële punten gecontroleerd, zoals vloeistoffen, lichten, remmen, ruitenwissers, schokdempers, uitlaat etc. In de meeste gevallen wordt de olie ververst en het oliefilter vervangen. Bij een grote onderhoudsbeurt worden meerdere onderdelen nauwkeurig gecontroleerd en indien noodzakelijk vervangen.
Bij Autobedrijf Palm kunt u ook terecht voor lease auto’s.
Een ingeslagen ruitje of ster in de voorruit? Dit zijn schades die u het beste direct kunt laten repareren. Tegenwoordig kan dit heel eenvoudig. Wij bieden u nu ook glasservice: snel en zonder administratieve rompslomp verzorgen wij voor u de ruitreparatie. En is de reparatie aan uw ruit wat minder urgent, dan doen we het gewoon in combinatie met een servicebeurt of APK aan uw auto. Heel gemakkelijk!

Service

Alhoewel het koelende deel van het aircosysteem onderhoudsvrij is, kan jaarlijks een klein deel van het koudemiddel uit de airco verdampen.
Dit verlies dient aangevuld te worden om de koelcapaciteit en smering van essentiële delen optimaal te houden. Door middel van regelmatig onderhoud kunt u dit verlies tot een minimum reduceren. Verder verzorgen wij alle reparaties bij een defect aircosysteem.

Onderhoud

Airco-reparatie, onderhoud en vulling bij ons in de werkplaats vanaf €89,- incl. btw.

Voor nieuwe (winter)banden, uitlaat, accu of schokbrekers kunt u altijd bij ons terecht. We hebben een groot assortiment van alle bekende merken tegen concurrerende prijzen. En altijd zeer snel leverbaar, vaak zelfs direct.
Om ons autobedrijf verder te professionaliseren gebruiken wij in onze werkplaats sinds kort een banden (de)montage apparaat. Hiermee kunnen wij alle soorten velgen en banden (de)monteren. Verder zijn wij in het bezit van een bandenbalanceer apparaat.
Deze dagen hebben we te maken met grillige weersomstandigheden. Het is handig om hier goed op voorbereid te zijn. Dankzij nieuwe technologieën en grondstoffen zijn winterbanden uitermate geschikt voor gebruik tijdens winterse omstandigheden, zoals de reis naar de wintersportgebieden maar ook voor het klimaat van de Benelux. Ook zijn winterbanden sinds enkele jaren verplicht in Duitsland.
Een belangrijk pluspunt is niet alleen de sterk verbeterde prestaties tijdens nat weer, maar vooral ook de betere rij-eigenschappen en toegenomen veiligheid bij lagere temperaturen.

Wilt u wel de voordelen van het gebruik van winterbanden tijdens de natte en koude jaargetijden, maar niet het gedoe van opslag van de niet gebruikte bandenset? Dan kunnen wij u daarin een goede oplossing bieden.
Tevens hebben we een breed assortiment van winterbanden die snel leverbaar zijn.

Autobedrijf Palm is een onafhankelijk autobedrijf welke is aangesloten bij de BOVAG, en is tevens erkend door de RDW.
bovagrdw

Offerte