Welkom bij Autobedrijf Palm

Wij zijn een onafhankelijk autobedrijf dat is aangesloten bij de BOVAG. Wij repareren en onderhouden alle merken personen-, bedrijfsauto’s en campers. Wij staan garant voor degelijk onderhoud en voorzien u graag van een persoonlijk- en deskundig advies.

Autobedrijf Palm: Betaalbaar, meedenkend en flexibel.

  • Reparatie en onderhoud van alle merken auto’s
  • Ook voor lease auto’s
  • Vervangend vervoer bij reparatie en/of onderhoud
  • Verkoop van goed onderhouden occasions
  • Klant- en servicegericht met een gemoedelijke sfeer
  • Erkend lid van BOVAG en de RDW

Referenties

“Ik ben al tientallen jaren klant bij Palm en ben meer dan tevreden. Als ik hoor dat een kennis op zoek is naar een garage, beveel Palm altijd van harte aan. Ik ben vooral positief over de manier waarop ze met klanten omgaan. Als je komt met een klein euvel, zullen ze altijd proberen om het tussendoor even voor je op te lossen.”

Richard V.

“Ik ben erg tevreden over Palm. Ons leidekkers- en loodgietersbedrijf heeft zes bedrijfsbussen en ook mijn privéauto heb ik bij Palm in onderhoud. We hebben altijd goed contact, als Groessense ondernemers onder elkaar. Ze houden ook rekening met onze wensen. De kersttijd is voor ons bedrijf een rustige periode. Dan kunnen we alle zes de bussen inplannen voor onderhoud.”

Jarno van Wely

“Ik ben zeker al tien jaar klant bij Palm en dat bevalt heel goed. Ze zijn heel flexibel en bieden veel service. Ik krijg altijd een leenauto mee en als een factuur wat hoog uitvalt, mag ik hem ook in twee delen betalen. Ik vind het ook fijn dat het een kleine organisatie is, echt een familiebedrijf. Je voelt je geen nummer.”

John Dijkman

“Ik heb zowel mijn privéauto als mijn bedrijfsbus in onderhoud bij Palm. Als er iets is, zorgen ze dat het goed en snel wordt opgelost. Ik weet dat mijn wagens bij Palm in goede handen zijn: de medewerkers weten wat ze doen en in de werkplaats hebben ze de modernste apparatuur.”

Peter Berendsen

“De twintig bedrijfsauto’s van ons reclamebureau hebben we in onderhoud bij Palm. We hebben heel goede ervaringen met het bedrijf. Alles wordt altijd snel geregeld en de service is uitstekend.”

Joost van Seters, TOpr

“Goede garage in opkomst. Vriendelijke mensen met aandacht voor de klant. Snelle service en geen gedoe.”

Dhr. Fred

“Persoonlijke aandacht en de klant nog koning. Geen stap is teveel voor een tevreden klant.”

Dhr. J Bint